Image

3D Engineering

3D engineering is een ruim begrip. Wij kunnen u helpen bij het natekenen van een onderdeel maar ook bij het volledig ontwerpen van een product of machine. Wij beschikken over licenties van 3D Solidworks en Simulation om uw product technisch en visueel te construeren. Zo heeft u een duidelijk beeld van uw toekomstige product!

Onderstaand een greep uit de mogelijkheden om u een praktisch beeld te geven waarbij wij u met 3D engineering kunnen helpen:
  • Het na-tekenen van onderdelen -> Stel u heeft een onderdeel die niet meer leverbaar is. Wij kunnen deze voor u natekenen zodat deze opnieuw geproduceerd kan worden. Uiteraard kunnen wij de productie van dit onderdeel voor u regelen!
  • Het ontwerpen en tekenen van onderdelen -> Als u een onderdeel of product nodig bent die niet naar wens te koop is dan kunnen wij dit onderdeel ontwerpen. Volledig in overleg met u en precies zoals u het wilt.
Dit geld ook voor specifieke producten als bijvoorbeeld naambordjes. Via onze 3D modellen kunnen wij makkelijk onderdelen laten lasersnijden of 3D printen, de mogelijkheden zijn daardoor eindeloos!

  • De ontwikkeling van een complete machine: Heeft u tekencapaciteit tekort op uw engineeringsafdeling? Wij zijn flexibel en ervaren en kunnen u ondersteunen of volledig ontlasten bij de ontwikkeling van uw nieuwe product.
  • Het visualiseren van uw product -> Wij kunnen uw product in 3D simuleren op krachten maar ook laten bewegen of renderen zodat u een real-life beeld krijgt van uw product.